Silver Who?

Silver Tie is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2016. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een team met meer dan 25 ervaren vaste medewerkers. Door de sterke interne structuur en ons uitgebreid netwerk kan het team heel snel schakelen in verschillende sectoren en over de taalgrenzen heen. Voor Silver Tie staat stilstaan gelijk aan achteruit gaan. Daarom blijft Silver Tie dagelijks innoveren en sleutelen aan onze verschillende services en expertises.

De Silver Tie waarden

Silver Who?

Ontzorgen

Silver Tie ontzorgt bedrijven en organisaties door tijdelijke en vaste medewerkers tewerk te stellen. Als klant mag je rekenen op een bijzonder uitgebreide service.

GEEF GAS-visie

Elke nieuwe medewerker wordt intensief gescreend en moet voldoen aan de ‘GEEF GAS’-visie van Silver Tie. GEEF GAS staat voor Goesting, Energie, Eerlijkheid, Fun, Gastvrijheid, Attitude en Stiptheid. Deze waarden vormen de basis van iedere opdracht die de Silver Tie’ers uitvoeren.

Eén aanspreekpunt

Silver Tie is jouw uniek aanspreekpunt en wij zijn 24/7 bereikbaar. Via ons zet je één persoon of honderden mensen aan het werk.

Persoonlijke trajecten

Wij gaan ook met de persoonlijke doelstellingen van onze medewerkers aan de slag.  Tijdens tal van interne trainingen en events ontwikkelen onze medewerkers zich zowel op persoonlijk als professioneel gebied. De energie die vrijkomt merk je meteen op jouw werkvloer.

Silver Who?

Vacature Inzenden

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. file size: 256 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.